Не бой се, интелигентния дом е тук.

Смарт дома технология е достъпна за лечение на технологични главоболия, донесе по-голяма ефективност, осигуряване на повече забавление и повишаване на сигурността в дома. Той предлага мащабност решение на базата на бюджета, нуждите и тип имот.

От новата ни изложба в Grand Designs Live, аз ясно видя увеличение на търсенето на и информираност на интелигентни домове с двете домашни Renovators и самостоятелно строители. „Гранд Designers“ често са първите приложения на нови строителни техники, от алтернативни енергийни източници за иновативни опции изолация. Техният пионерски отношение към сграда е направила ги възприемчиви към идеята за интелигентен дом живеене; те виждат голяма стойност и чувствителност в бъдеще подготвя дома им.

Бъдещият готов дома има допълнителен слой на инфраструктурата вплетени в тъканта на сградата. А проектиран кабелна система е инсталирана в първия етап определят от електрически изпълнителя. Наред с обичайните електрически кабели има кабели, инсталирани за интернет и телевизионно разпространение, охрана и видеонаблюдение, осветление настроение и зонални контроли за отопление и мулти-стая музика. Независимо от всяка технология е свързана с тези кабели в дома е бъдещето готов, след като тези допълнителни кабели са по местата си.

Бъдещият готов дома може да предложи икономии на енергия, с намалени сметки за енергия за отопление, осветление и консумация на електричество уред енергия. Начало технология може да донесе комфорт и удобство, навици за учене си за отопление, осветление и развлечение и използване на приложения, които ви дават пълен контрол, когато сте у дома или навън. Бъдещият готов дом може да се увеличи сигурността, с нарушители, заснети от камери с висока разделителна способност с моментни снимки, изпратени на вашите мобилни устройства, сигналите от дома си, когато децата идват от училище или симулират заетост, когато на почивка с автоматизирано осветление и щори.

Бих искал да подчертая необходимостта от строителните предприемачи да обмислят ново ниво на кабели в своите разработки. В момента по-голямата част са отдаване под наем на своите клиенти по предоставяне на кабели направо от 1990 години за употреба у дома спецификация. Тогава ние не разполагаме с таблетки, базирана в облака съхранение при поискване телевизия или Apps. Когато ние осъществяваме нашите технологични изследвания свободен аз постоянно се каза, че собствениците на домашни отчаянието са с неподходящи връзки за телевизия и интернет, тъпи контроли за отопление и разпространението на стена акне с огромни банки на термостати, ключове и димери в кухни и приемни ,

Аз знам, че родните строители правят първите си стъпки в развиващата домовете си за новия свързан начин на живот, аз често чета за него в рамките на страниците на тази добавка имот. Това е страхотно да се види промяната се случва, но страхът ми е, че тази еволюция не се планира или проектирани. В Нестандартно ние сме тук, за да помогне на купувачите на жилища, строители и дизайнери с промяната на бъдещите готови жилища.

Нека Нестандартно премахне фактора страх, интелигентен дом дневна бързо се превръща в нов нормалното.

Един коментар към “Не бой се, интелигентния дом е тук.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *