Къщша, която съчетава традиционни елементи със свежи акценти

Въпреки че е изкушаващо тези дни, когато обществото може Тромп през тях, за да гледат на имения на Англия като грандиозни и неизменни музеи, в известен смисъл, те са бавно движещи се работи в момента. Много прилича на правенето на пачуърк юрган, всяко поколение консерви и отличия, което е вече там, докато относно определяне на личната си марка.

Това е една традиция, която Хю Crossley, 4-ти барон Somerleyton, е добре запознат.

„Тези къщи абсолютно трябва да бъде пълен на съкровища“, казва той. „Не мисля, че съкровището трябва да бъде ценен, но тя не трябва да бъде значителен в къщата. Ако това е просто боклук, това е абсолютно погрешно. Ние сме много ясно, че ние бихме искали да добавите мебели, изкуство и други неща, колкото можем. “
Simon Upton
Somerleyton Hall, а Jacobean имение в Съфолк, Англия, е построена през 1610 и след това се трансформира от сър Самюъл Мортън Peto на италиански стил между 1844 и 1851 година настоящите собственици, Хю Crossley, 4-ти барон Somerleyton, и съпругата му, Лара, Lady Somerleyton, са възстановили собствеността с помощта на интериорен дизайнер Лора Ingrams.
Simon Upton
Портретите в стълбищни зала изобразяват пра- дядовци Crossley е, сър Савил Brinton Crossley, първи лорд Somerleyton и лейди Филис Crossley. обичай Wilton бегач е от Avena килими.

Somerleyton Hall – произнася се „лято лежеше-десет“ – се издига на широка, хоризонтална пейзаж на Източна Англия, където бутовете на Англия удари Северно море. Тя се намира на около три часа път североизточно от Лондон, в средата на 5000-акровата имоти на обработваема земя, гори и декоративни градини.

(Той е тук, през 1955 г., че местен изобретател Кристофър Cockerell първо демонстрира прототип му за кораб на въздушна възглавница;. Варовикова колона на тревата на имението чества на събитието)

В основата на сградата е Jacobean имение, издигната през 1610 от Джон Уентуърт и широко преоформени в италиански стил от Викторианската жп разработчика Sir Samuel Мортън Peto; допълнения му включват чифт кули с голям часовник от Бенджамин Vulliam (въз основа на проект, първоначално предназначени за използване в сградата на Парламента). The Crossley династията на килим магнати и либерални политици купил Somerleyton през 1861 г., и той остава семейното жилище и досега.
Simon Upton
На Crossleys с трите им деца, от ляво, Джон, Кристабел, и Марго, в 19-ти век официално запад градина на имението, който е заобиколен от Лондон чинари.
Simon Upton
19-ти век мрамор пейка Зимната градина е италиански; ковано желязо решетки, определени в оригиналните agstone етажи разпределят топлинна енергия.

Днес, докато богато украсен 1920 библиотеката се оглася от тропот на туристите краката, в частните бивши прислугата квартали на юг, звуците са от малки деца и на плъзгам на лапи териери. Хю – бивш ресторантьор, който наследява титлата си от баща си, Савил Crossley, през 2012 г. – и на жена си, Лара, разделят времето си между управлението на имоти и отглеждане на малко тяхното семейство: John, на шест и половина година , Стар наследник, и сестрите му Кристабел, четири, и Марго, две.

„Това е много променена среда от времето, когато бях млад, и ние се грижат бавачка“, казва Хю. „Това е един огромен спин-оф на работа от дома: Можете да получите много повече време дете.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *